avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Legat de adresa de pe buletinele părinții iar ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Legat de adresa de pe buletinele părinții iar copilul născut în alt oraș.

Buna ziua.Nelămurirea mea este următoarea: urmează sa nasc la un spital privat din București unde stam cu chirie.(nu avem mutație sau viza de flotant ci doar contract de comodat ) adresele de pe buletin fiind din alte orașe ( respectiv iasi și Piatra Neamț).Pentru depunerea actelor ce țin de certificat naștere, de indemnizatie mama și alocație copil unde ar trebui sa le depun? La primărie în București sau trebuie neapărat la adresa de domiciliu din buletin?
Cel mai recent răspuns: Danuscaia , utilizator 11:43, 29 Ianuarie 2018
Nu ma poate ajuta nimeni cu lămuriri?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se declara copilul daca c.i mama este in sect.4 si nasterea in sect.2. blueice blueice Buna ziua, M-am lovit de o alta problema. Domiciliul din C.I. este in sector 4 dar locuiesc efectiv in sector2, copilul se va naste in sector 2. 1.La ce ... (vezi toată discuția)
Tatal in ccc Alexandras10 Alexandras10 Buna ziua, sunt in CCC din ianuarie anul acesta si am optat pentru concediu de un an. De curand am aflat ca tatal este obligat sa intre cel putin o luna in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere copil in alt oras decat cel de domiciliu cpetru cpetru Situatia actuala: suntem casatoriti si avem domiciliu in Iasi, dar lucram in bucuresti (avem viza de flotant in bucuresti). De curand avem un copil nascut in ... (vezi toată discuția)