avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Tatal in CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Tatal in CCC

Buna ziua,

sunt in CCC din ianuarie anul acesta si am optat pentru concediu de un an. De curand am aflat ca tatal este obligat sa intre cel putin o luna in CCC iar eu sa ma intorc cu o luna mai devreme la serviciu. Nelamurirea mea este urmatoarea: Avand in vedere ca eu si sotul meu avem adrese diferite in buletin (eu am adresa de Constanta, sotul de Fetesti dar stam in chirie in Bucuresti), unde depunem documentele ca el sa intre in ccc si care din noi beneficiaza de stimulentul de insertie?

Multumesc,
Alexandra
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:25, 30 Mai 2014
1. - Daca stati cu chirie in Bucuresti inseamna ca aveti viza de flotant in Bucuresti si ati depus actele pentru indemnziatie la Primaria de sectopr.
- Daca sotul are resedinta (cu viza de flotant) la Bucuresti depune actele la Primaria sectorului respectiv.

2. De stimulentul de insertie beneficiaza parintele care a intrat primul in concediu crestere copil, adica dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc pentru tata ggrumezescu ggrumezescu Buna ziua, Voi naste intr-o saptamana si am cateva nelamuriri cu privire la depunerea dosarului pentru crestere copil ( am intrebat si la agentiile sociale ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil 1 luna de zile luat de tatal copilului miborion miborion Buna ziua, Am tot citit referitor la acest subiect insa nu imi sunt clare cateva aspecte si nici nu am reusit sa fac un drum la administratie sau la ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea din concediu concediu crestere copil Deka85 Deka85 Buna ziua. Am si eu o nelamurire : Sunt in concediu de paternitate si se apropie ziua in care cei doi gemeni fac 1 an ( am optat pentru concediul de ... (vezi toată discuția)