Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea situatie. Fiul meu a implinit 18 ani dar este inca elev in cls a XII-a. Pana in iulie (cand a implinit 18 ani) a primit alocatia de stat de la serv de asistenta din Bucuresti, caci acolo s-a nascut si a locuit pana acum 5 ani. Ulterior vanzarii apartamentului, domiciliul s-a schimbat in Petrosani, jud. Hunedoara. Insa, de 5 ani (odata cu vanzarea imobilului din Bucuresti), noi locuim cu viza de resedinta anual reinnoita in Brasov. Baiatul urmeaza cursurile unui liceu din Brasov.
Stiu ca pe baza de cerere, alocatia se va relua la plata pana la terminarea studiilor.
Intrebarea cheie este: cui ma adresez pentru reluarea platii alocatiei? Unde trebuie sa merg sa depun cerere? La Brasov - unde am viza de resedinta si unde stam de 5 ani, la Petrosani - unde este adresa in buletin dar nu locuim acolo sau la Bucuresti - unde am fost luata initial in evidenta cu plata alocatiei dar nu mai am locatie?
Multumesc.
O sa depuneti cererea la Brasov acolo unde aveti resedinta la asistentul social din cadrul primariei.
Actele de identitate ale ambilor părinţi ai copilului
originale + 1 copie xerox pentru fiecare părinte
Reprezentantul legal (solicitantul) trebuie să aibă domiciliul/reşedinţa în municipiul Braşov (obligatoriu)
Certificatul de naştere al copilului
original + 1 copie xerox
Declaraţie acord cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal
original
Extras de cont (pentru plata alocaţiei de stat pentru copilul în cont bancar cu codul IBAN, solicitantul fiind titularul contului)
original
Alocație copii
Katalin13
Copilul a fost născut în Italia și la 2 ani familie a revenit în țară nu are venituri nici în țară nici în Italia dar primăria spune că nu are ... (vezi toată discuția)