avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Incredibil cat poate dura? agentia natioanala pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Incredibil cat poate dura? agentia natioanala pentru locuinte

Buna ziua, va rog frumos sa-mi raspundeti si mie la o intrebare care ma macina rau de tot. Este vorba despre Agentia nationala pentri locuinte, in orasul meu s-au facut listele cu repartizari , s-au aprobat, afisat totul este bine.
As vrea sa stiu si eu cat pot sa dureze aceste contestatii (exista o lege ceva)? Daca s-au aprobat listele, cat poate sa dureze pana luam si noi cheile ca nimeni nu spune nimic decat dau vina pe birocratie si pe contestatii .
Mentionez faptul ca au trecut 10 zile, si se tot discuta ca nu se vor da nici intr-o luna poate chiar 2 (cearta politica) din cauza a 4-5 contestatii .
Daca nu sunt contestatiile, cica o sa fie stabilirea chirie prin consiliul de administratie care si aceea va dura mult, apoi contractele de inchiriere cu primaria etc… si numai stiu ce .
Fiind de stat, poate sa amane cat vor ei? atata timp cat este aprobata lista cu oamenii care au luat. Cat ar putea dura de mult??
Va rog sa ma ajutati sip e mine. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Uscatorie bloc inchiriata de administratie bmik1998 bmik1998 buna ziua, administratia blocului a inchiriat uscatoria de la ultimul etaj (de 9 etaje este blocul) si cica banii ar fi folositi la intretinere...cat de legal ... (vezi toată discuția)
Se poate anula o hotarare a consiliului local? alinandre alinandre Buna ziua, Am un dosar depus la primaria sector 4 din anul 20001,in septembrie 2009 s-a dat o hotarare a cons.local prin care s-a aprobat lista de ... (vezi toată discuția)
Proprietari / chiriasi Vali Constantinescu Vali Constantinescu Stau cu chirie intr-un apartament al unei cunostinte. De apropae 3 ani de zile. Chiria a fost la mica intelegere. De 5 luni de zile, din motive obiective, nu ... (vezi toată discuția)