avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... sechestru asigurator pe masina, vanduta inainte cu ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

sechestru asigurator pe masina, vanduta inainte cu chitanta de mana

am o datorie la o banca cu care am ajuns in litigiu, am pe numele meu o masina pe care am vinduto in 2010 uni pers cu chitanta de mina urmind sa perfectam actele dar acea pers nu a mai venit sa facem acest lucru, zilele acestea am fost sa platesc impozitul la aceasta si mi sa slus ca am de la respectiva banca pus sechestru pe masina, poate sa ii faca pers. care a cumparato ceva, sau mie??? va multumes
sechestrul este pe masina si nu pe numele unei persoane insa va recomand sa discutati cu noul proprietar pentru depunerea ueni constatii la executare dovedind ca sechestrul este instituit pe bunul sau si nu al debitorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie masina pusa sub sechestru fantomescu fantomescu Buna seara..am cumparat o masina pe data de 18.08 ..contractu de vanzare cumparare a fost facut pe 18.08 masina am scos`o de la financiar pe 18.08 si trecuta ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara cu automobil cu sechestru alex_ne alex_ne Buna ziua, Sunt executat silit pentru un credit pe care nu l-am platit la timp si mi se ia 1/3 din salar. Pe langa aceasta forma de executare mi s-a mai pus ... (vezi toată discuția)
Executare silita - sechestru masina vanduta tatiana28 tatiana28 Buna seara, Va rog sa imi spuneti ce credeti ca ar trebui facut in situatia urmatoare Executorul judecatoresc in scopul recuperarii creantei instituie ... (vezi toată discuția)