avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... FOCHIST CENTRALA TERMICA!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

FOCHIST CENTRALA TERMICA!

Buna ziua,
Este obligatoriu sa angajam fochist pentru intretinerea unei centrale termice de bloc (o scara cu 20 apartamente)?
Cel mai recent răspuns: zdnicol , utilizator 14:28, 13 Septembrie 2011
depinde de puterea colorica a centralei, dar sigur trebuie RSVTI (responsabil cu supravegherea )
Am nevoie de un raspuns oficial . RSVTI trebuie, la fel, in functie de puterea centralei.
studiati prescriptiile tehnice ISCIR , pt a1-2010, pt c2-2010, pt c9-2010 , si vedeti unde va incadrati ( daca a fost secreta puterea centralei )
scuze nu pt c2-2010 ci pt c1-2010
Un raspuns mai clar se pare ca nu gasesc. Multumesc mult. Voi intreba la ISCIR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Centrala termica de bloc necesita fochist? w_v_w_v w_v_w_v As dori sa stiu daca exista anumite norme care sa ne oblige ca centralele de bloc sa aiba fochist . Am inteles ca peste o anumita capacitete este necesar un ... (vezi toată discuția)
Registru supraveghere centrala termica adimanea adimanea Buna seara! As ruga daca ma poate ajuta cineva cu o informatie referitoare la termenul de pastrare si arhivare al registrului de supraveghere al unei centrale ... (vezi toată discuția)
Legile iscir mirage08 mirage08 Buna ziua ! As avea o intrebare: in cadrul unei centrale termice care este numarul de personal care trebuie sa deserveasca un cazan conform regulamentului ... (vezi toată discuția)