avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... co-cim 3 ore/saptamana
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

co-cim 3 ore/saptamana

Vom angaja o persoana care urmeaza sa lucreze doar o zi pe saptamana.In cim voi mentiona ca repartizarea programului de lucru se face in ziua de marti a fiecarei saptamani de la ora 10 la ora 13.
Salariatul are dreptul(proportinal cu activitatea prestata),la acelasi nr de zile de concediu de odina ca si ceilalti angajati ai unitatii ( in cazul de fata 21).
In urma calculului rezulta un nr de 4 zile lucratoare ( in cazul salariatului 4 zile de marti)
Ce nr de zile de concediu de odihna trec in contractul individual de munca 4 sau 21?
Intreb acest lucru deoarece cei de la ITM mi-au spus 21, dar s-a intamplat de mai multe ori sa raspunda diferit la aceeasi intrebare(in functie de inspector).
Cel mai recent răspuns: maria- , utilizator 12:12, 12 Septembrie 2011
E bine sa le solicitati in scris. Normal ar fi proportional cu munca depusa...altfel rezulta ca are mai mult concediu decat munca...:D
ve-ti trece 21 zile propotional cu activitatea prestata
va multumesc :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna pentru c.i.m. cu durata 8 ore / luna trandafir2 trandafir2 Buna ziua, Urmeaza sa incheiem un c.i.m. cu durata de 8 ore / luna. Practic angajatul va lucra o zi pe luna. In acest caz, de cate zile de concediu pe an ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna Ipj Ipj Anul acesta am lucrat in luna ianuarie pina in data de 12 inclusiv, dupa care am intrat in concediul de odihna pentru anul 2013 pina la sfirsitul lunii, urmind ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca cu timp partial mary2015 mary2015 Este posibila angajarea unui salariat cu contract de lucru cu timp partial , care sa lucreze 2 zile pe săptămâna dar timp de 8 ore pe zi ( , 4 zile/ ... (vezi toată discuția)