avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

pana la ce data se fac inregistrarile pentru somaj?daca am depasit acel termen numai pot sa imi fac somaj in niki un fel
?
Cel mai recent răspuns: Ioana Ulmanu , Consultant resurse umane 12:05, 12 Septembrie 2011
Ca sa beneficiati de somaj din momentul incetarii contractului individual de munca, trebuie sa depuneti actele in termen de 10 zile. Dupa acest termen, beneficiati de somaj din momentul depunerii actelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj amo_ki2000 amo_ki2000 buna ziua ,am si eu o intrebare in cat timp se poate baga somajul din momentul inchiderii cartii de munca,in 30 de zile sau mai mult.multumesc (vezi toată discuția)
In cit timp se depun actele la agentia de somaj? luminitaadela luminitaadela buna dimineata. vreau si eu sa stiu in cit timp pot de pune actele pentru somaj dupa incetarea muncii si daca firma ma poate da in somaj fara acel preaviz ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj radustroe radustroe in 2013 am avut un contract de munca din 15 iunie pana in 31 decembrie.in 2014 in perioada ianuarie martie inclusiv am stat acasa fara nici un contract de ... (vezi toată discuția)