avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1146 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contributia CAS
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contributia CAS

Sunt un PFA impozitat in sistem real. Daca am un contract de munca de 2 ore pe o perioada nedeterminata la o firma unde mi se retine CAS , mai sunt obligat sa platesc CAS si ca PFA.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Diana ionela Timoscov , Consultant fiscal 08:39, 13 Septembrie 2011
Din cate stiu si pentru PFA se plateste CAS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii datorate pentru pfa si salariat mototo mototo Buna ziua . Sunt pensionar pentru limita de varsta si vechime completa, incadrat cu contract cu contract de munca pe durata nedeterminata la o firma privata, ... (vezi toată discuția)
Conditii pfa pentru obligativitatea depunerii formularului 100 LuceNera LuceNera As dori sa stiu si eu ce conditii trebuie sa indeplineasca o PFA pentru a fi obligata sa depuna declaratia 100 \\"Declaraţie privind obligaţiile de plată la ... (vezi toată discuția)
Pfa smartcars smartcars buna ziua, o firma mi-a oferit un job cu o conditie : sa ma plateasca ca PFA. ce taxe trebuie sa achit eu ca si PFA ? banuiesc ca exista un 16%, dar mai ... (vezi toată discuția)