avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... inscriere creante
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

inscriere creante

daca s-a omis cererea de inscriere la masa credala a unui creditor(depusa in termen), s-a afisat si publicat inclusiv tabelul definitiv, iar acesta nu a facut contestatie
cum procedez in situatia in care acesta i-mi solicita trecerea in tabel in faza in care am termen de aprobare a planului de reorgaizare(vot de creditorii inscrisi in tabel?)
Cel mai recent răspuns: nmmm , utilizator 13:57, 16 Septembrie 2011
Desi intrebarea este destul de neclara incerc sa o traduc ...astfel
inteleg ca dvs sunteti lichidator si ati omis verificarea unui creante depuse in termen , atunci refaceti tabelul definitiv cu numele de tabel definitiv rectificat
da, ati interpretat corect
dar ma gandesc daca pot sa o fac dupa admiterea planului de reorganizare, pentru a nu fi nevoit sa refac procedura de admitere a planului
in practica se ivesc situatii diverse ca urmare trebuiesc adaptate ..
daca doriti puteti sa ma sunati
Creanta ar trebui inclusa in tabelul definitiv rectificat sau actualizat pentru a putea fi prinsa in graficul de plati al planului de reorganizare.
multimesc tuturor
am depus tabel rectificat si am prorogat discutarea planului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot cere suspendarea vanzarii? chrissrea chrissrea Buna ziua! Sunt administrator special al unei societati in faliment. Mentionez ca in calitate de fost actionar si salariat am si eu o suma de bani cu care ... (vezi toată discuția)
Urgent_insolventa - cale procedurala_ situatie inedita Alina Tabara Alina Tabara Buna ziua, am o situatie mai deosebita intr-un dosar de insolventa: - debitorul a deschis procedura de insolventa(in februarie 2011), iar eu in calitate ... (vezi toată discuția)
Insolventa lorenna87 lorenna87 Buna ziua, Daca a fost schimbat lichidatorul judiciar al debitoarei, dar pana in acel moment si-a indeplinit obligatiile; printre care: notificarea ... (vezi toată discuția)