avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediile fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediile fara plata

buna ziua. am 3 angajati pe firma, care au ramas in concediu fara plata in perioada 29.08-05.09,....am o problema si nu ma poate lamuri nimeni...unde se trec?....in revisal sau in saga de unde generez xml?.....daca le trec in revisal ce anume generez?...si de ce imi apare contractul de munca suspendat si numai apare activ?......cum procedez ca mai am un pic si-mi expira termenul de 20 de zile lucratoare si nu ma pot duce cu revisalul la itm...va rog ajutati`ma
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 14:40, 12 Septembrie 2011
Pe perioada cat salariatul e in concediul fara plata, contractul de munca e suspendat si nu se plateste nici un fel de contributie la el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data incetarii suspendarii in revisal iirina_19 iirina_19 Am un contract suspendat in perioada 19.10-18.11(23 zile fara plata) si am trecut in revisal data inceput suspendare=19.10(prima zi de concediu fara plata) si ... (vezi toată discuția)
Revisal - probleme de functionare si de completare Cornel  Vasile Cornel Vasile Vin cu rugamintea la toti cei care folosesc acest program sa posteze in acest topic probleme legate de functionarea versiunii noi a Revisal-ului , precum si ... (vezi toată discuția)
Revisal concediu fara plata danyyyyy danyyyyy buna ziua, cum se inregistreaza in revisal concediu fara plata, nici nu stiu daca se inregistreaza si daca se inregistreaza unde trebuie sa se scrie de ex. o ... (vezi toată discuția)