avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cod civil
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cod civil

am formulat o actiune pt obligatia de a face in justitie pt o societate cu care am inchiat un contract de inchiriere pe un an.imediat adm a pus 2 persoane sa pregateasca cladirea pt zugravit adica a scrijelit toti peretii a indepartat vopseaua existenta si a lasat cladirea in acest stadiu si a plecat fara sa plateasca chiria. de la judecatorie prin citatie im spune sa precizez prejudiciul.intrebare;daca precisez prejudiciul cum ma adresez instantei si daca trebuie sa platesc taxa judiciara. eu am formulat actiunea ca srl sa fie obligat sa zugraveasca si vopseasca cladirea asa cum a fost. va multumesc

Alte discuții în legătură

Probleme cu proprietarul KisAlexandru KisAlexandru Am locuit cu chirie in zona Tineretului o perioada de 2 ani de zile . Cand am decis sa plec , am plecat fara sa il anunt pe proprietar . M-am trezit acum , ca ... (vezi toată discuția)
Inundatie de la vecinul de deasupra Baciu Silvia Baciu Silvia Asi dori o Informație dacă se poate.Recent vecina de deasupra s-a inundat bine înțeles inundându-ma si pe mine . Problema cea mai mare e ca eu am ... (vezi toată discuția)
Chiriasi care au plecat fara preaviz si fara sa achite cheltuielile. vcodrea vcodrea Buna ziua Am un apartament care este inchiriat cu contract unei doamne, La inceputul acestei luni plata chiriei a fost aminata sub diferite pretexte, ... (vezi toată discuția)