avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM DURATA DETERMINATA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM DURATA DETERMINATA

Unui salariat caruia i s-a intocmit CIM pe durata determinata in sept.2010, urmand ca in curand sa-i expire perioada pt care s-a incheiat CIM (12 luni), mai pot sa-i prelungesc CIM (inca 12 luni) in conditiile in care am inca nevoie de serviciile lui?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:31, 12 Septembrie 2011
da, puteti
nicusan a scris:

Unui salariat caruia i s-a intocmit CIM pe durata determinata in sept.2010, urmand ca in curand sa-i expire perioada pt care s-a incheiat CIM (12 luni), mai pot sa-i prelungesc CIM (inca 12 luni) in conditiile in care am inca nevoie de serviciile lui?

Ii puteti prelungi durata contractului pana se implineste durata maxima pentru acre se poate incheia un astfel de c.i.m. - 36 de luni.

Actul aditional de modificare a duratei se completeaza si se transmite prin REVISAL cel tarziu in ziua lucratoare anterioara implinirii termenului de 20 de zile lucratoare prevazut la art. 17 alin. (5) din Legea nr. 53/2003, republicata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data incetare cim Michaela_D Michaela_D Buna ziua, Daca data incetare ptr cim determinat este intr-o zi nelucratoare, se inceteaza in ziua respectiva nelucratoare sau in prima zi lucratoare. Si ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract in revisal dana81 dana81 Buna ziua. Am si eu un asistent personal al persoanei cu handicap al carui contract a fost pe perioada valabilitatii certificatului de incadrare, respectiv ... (vezi toată discuția)
Termen de emitere a acului aditional in caz de prelungire cim ? 22.08.2009 22.08.2009 Va rog a ma ajuta la urmatoarea prolema : Am salariati angajati pe perioada determinata de 1 luna de zile, stiu ca dupa CM am dreptul la 3 prelungiri ... (vezi toată discuția)