Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților.Participă →
Am un salariat angajat pe durata determinata pana pe 27.10.2016 caruia i se va face act aditional de prelungire contract. In perioada 24.10.2016-11.11.2016 eu voi fi in concediu si nu are cine lucra in revisal, cum ar trebui sa procedez pentru a nu avea probleme? Multumesc anticipat pentru raspuns urgent!
Buna dimineata !
Conform prevederilor HG 500/2011, actualizata , la art 4 alin (2) "Orice modificare a elementelor prevazute la art. 3 alin. (2) lit. a), c)-g) se inregistreaza in registru cel tarziu in ziua lucratoare anterioara implinirii termenului de 20 de zile lucratoare prevazut la art. 17 alin. (5) din Legea nr. 53/2003, republicata " iar daca va incadrati in termen , puteti efectua modificarile la revenirea din CO .
Desigur , mai este si varianta ( si recomandarea) de a fi desemnata inca o persoana cu atributii de operare in aplicatia revisal .
Act aditional cim
valcris
Buna ziua. Ajutati-ma, va rog, cu o situatie. Daca am incheiat un CIM pe perioada determinata de 1 luna (de la 09.02.2012 pana la 09.03.2012) si vreau sa fac ... (vezi toată discuția)
Revisal
alinamariabrasoveanu
Buna sera,
In cazul unui cim pe perioada determinata in cat timp pot transmite prelungirea lui????
ex. am un cim care a expirat astazi cu 16.01.2012 si va ... (vezi toată discuția)