Buna ziua ,
mi s-a propus un contract de colaborare , insa el este avantajos numai in cazul in care nu implica din partea mea infiintarea PFA . Contractul are ca baza furnizare servicii . Este obligatoriu infiintarea PFA ,sau pot depune o declaratie de venit la sfarsitul anului sau chiar anticipat ? Daca nu imi trebuie PFA m-ar ajuta foarte mult sa stiu si care sunt costurile.
Va multumesc mult si o saptamana placuta tuturor.
depinde de contract, de serviciile cerute,
nu e obligatoriu,insa daca furnizati servicii,cum faceti incasarile? celalat cum se descarca?
repet,depinde de serviciile oferite de d-voastra
serviciile pot fi
spalati masinile unei firme
efectuati retele de telefonie
faceti copii xerox
vedeti,am dat aceste exemple pentru a va face sa intelegeti[fara sa va jignesc] ca serviciile pot fi diverse
daca sunteti mai explicit si dati detalii ,veti primi si raspuns pe masura
Societatea nu are sediu in Romania. Este societate americana. Contractul v-a fi facut insa intre mine si persoana respectiva care are si cetatenie romana.
Contabilitate pfa
Macaret
Buna ziua. am infiintat recent un PFA, avand ca activitate realizarea software-ului la comanda. Sediu Social este in apartamentul proprietate personala. Am ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.