avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contract colaborare - lamurire
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contract colaborare - lamurire

Buna ziua ,
mi s-a propus un contract de colaborare , insa el este avantajos numai in cazul in care nu implica din partea mea infiintarea PFA . Contractul are ca baza furnizare servicii . Este obligatoriu infiintarea PFA ,sau pot depune o declaratie de venit la sfarsitul anului sau chiar anticipat ? Daca nu imi trebuie PFA m-ar ajuta foarte mult sa stiu si care sunt costurile.
Va multumesc mult si o saptamana placuta tuturor.
Ultima modificare: Luni, 12 Septembrie 2011
valentinagro, utilizator
Cel mai recent răspuns: valentinagro , utilizator 19:45, 12 Septembrie 2011
depinde de contract, de serviciile cerute,
nu e obligatoriu,insa daca furnizati servicii,cum faceti incasarile? celalat cum se descarca?
repet,depinde de serviciile oferite de d-voastra
serviciile pot fi
spalati masinile unei firme
efectuati retele de telefonie
faceti copii xerox
vedeti,am dat aceste exemple pentru a va face sa intelegeti[fara sa va jignesc] ca serviciile pot fi diverse

daca sunteti mai explicit si dati detalii ,veti primi si raspuns pe masura
~ Conținut șters la cerere ~
Societatea nu are sediu in Romania. Este societate americana. Contractul v-a fi facut insa intre mine si persoana respectiva care are si cetatenie romana.
Serviciile sunt : -consultanta software , si drepturi de autor dezvoltare software. Plata se face prin transfer bancar international.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte studii pentru infiintare pfa cmf139 cmf139 Buna seara, Va rog daca aveti amabilitatea si timpul disponibil sa ma indrumati si pe mine, pentru ca nu am reusit sa gasesc detaliile necesare pe ... (vezi toată discuția)
Pfa pentru cetatean american ana_tudose ana_tudose Buna ziua, As dori sa stiu daca un cetatean American isi poate constitui un PFA. Situatia este urmatoarea. Un ONG doreste sa il angajeze, sau mai precis sa ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa Macaret Macaret Buna ziua. am infiintat recent un PFA, avand ca activitate realizarea software-ului la comanda. Sediu Social este in apartamentul proprietate personala. Am ... (vezi toată discuția)