avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA pentru cetatean American
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA pentru cetatean American

Buna ziua,

As dori sa stiu daca un cetatean American isi poate constitui un PFA.
Situatia este urmatoarea. Un ONG doreste sa il angajeze, sau mai precis sa il plateasca pentru expertiza sa, iar el doreste sa isi obtina un permis de sedere pentru cel putin un an.
ONG-ul i-a propus sa isi infiinteze un PFA. Din cate vad online nu exista un raspuns concret daca cetatenii din statele terte pot infiinta in Romania PFA.
In plus, nu ne putem da seama daca expertiza acestuia (Energy practitioner) este recunoscuta sub vreo forma de CAEN aici.

De asemenea, infiintarea unui PFA depinde de existenta unui permis de sedere, ori pentru a obtine un permis de sedere cetateanul american are nevoie de promisiunea unui contract de la ONG. Cum se pot ordona cronologic aceste activitati (infiitare PFA, permis de sedere).

Multumesc,
Ana Tudose

Alte discuții în legătură

Permis de sedere pentru cetatean american ana_tudose ana_tudose Buna ziua, As dori sa stiu in ce categorie de permis de sedere se potriveste un cetatean american care se afla in urmatoarea situatie: Momentan se afla ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa -cetatean american elena-10 elena-10 Poate infiinta PFA un cetatean american daca este casatorit cu cetatean roman, are permis de sedere temporar? OG 44/2008 nu cuprinde si aceasta reglementare. ... (vezi toată discuția)
Permis sedere in romania pentru un cetatean american ContSters315220 ContSters315220 As avea nevoie de un sfat pentru un batran de 79 ani, cetatean AMERICAN. Undeva langa Turda s-a stabilit un american fara nici un fel de venituri. Permisul sau ... (vezi toată discuția)