avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... aplicare Legea nr.18/2009
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

aplicare Legea nr.18/2009

Stie cineva daca Legea 153/11.07.2011 se poate aplica ,in special articolul care se refera la scutirea de impozit pentru persoanele ce si-au realizat reabilitarea termica a apartamentului pe cheltuiala proprie?Mai ales cum se pune in aplicare si cu ce trebuie sa se prezinte cetateanul la primarie.Multumesc celui ce poate sa dea raspunsul...

Cel mai recent răspuns: edina , utilizator 21:05, 12 Septembrie 2011
Gasiti aici normele de aplicare ale Legii 153.
[ link extern ]
Vedeti in ce masura va ajuta. Oricum, inca nu au fost elaborate toate actele de punere in aplicare si in mod sigur mai dureaza. Trebuie sa mai aveti rabdare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare cheltuieli dupa envelopare Dragnea Ioan Dragnea Ioan Am facut enveloparea apartamentului (din bloc), acum instalez centrala termica de apartament. Care sunt demersurile ce trebuie sa le fac pentru recuperarea, ... (vezi toată discuția)
Anvelopare termica peugen peugen A aparut legea scutirii timp de 7 ani de impozit ptr anveloparea termica a apartamentelor? Ce acte sunt necesare? (vezi toată discuția)
Reabilitare termica facuta de proprietar ContSters94817 ContSters94817 Daca mi-am facut singur reabilitarea termica a apartamentului si acum vor veni sa reabiliteze tot blocul, imi lasa lucrarea mea sau dau jos si fac ei din nou ... (vezi toată discuția)