avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... proces
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

proces

de catre cine se fac pasii urmatori?mergem fiecare cu hotarirea primita acasa,o legalizam la tribunalul care a dat sentinta si inaintam formularul pt investire executorie(sau cum se numeste)sau avocatul face toate demersurile?
o poate face atât avocatul cât și partea din proces. trebuie să mergeți cu hotărârea să solicitați aplicarea mențiunii rămasă definitivă și irevocabilă. vă trebuie o taxă judiciară de 2 lei și timbru judiciar de 0.30 bani. apoi cu această mențiune, formulați o altă cerere prin care solicitați investire cu formula executorie a aceleiași hotărâri. vă trebuie o taxă de 4 lei și timbru judiciar de 0.30 bani.
Daca aveti avocat , atunci il puteti imputernici pe acesta sa se ocupe si de punerea in executare a hotararii judecatoresti respective.

Daca nu , aceasta procedura o puteti face fiecare in parte sau toti cei care a-ti castigat litigiul mandati o singura persoana sa se ocupe de aceasta procedura.
Ultima modificare: Luni, 12 Septembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
asta ma mira pe mine,avocatul nu a dat nici un semn,noi,necunoscand procedurile,ar fi trebuit sa ne spuna ce avem de facut.deci ,putem merge si legaliza hotararea judecatoreasca,dar daca avocatul face acest lucru paralel cu noi fara a ne aduce la cunostinta,ca si cum acest lucru ar decurge din faptul ca ne reprezinta?e posibil?
Este posibil si acest lucru .. incercati sa luati legatura cu acesta , daca nu va raspunde atunci demarati dvs procedura ...
multumesc foarte mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investire formula executorie manuelle manuelle Imi puteti spune care este procedura investirii unei ordonante de somatie de plata cu formula executorie? Va multumesc (vezi toată discuția)
Obtinere executare silita pasi Noname2011 Noname2011 Am inteles ca ptr executarea silita este nevoie de hotararea definitiva, irevocabila a instantei de fond si investita cu formula executorie. Toate aceste ... (vezi toată discuția)
Taxa investire cu formula executorie... gigelas gigelas Buna ziua, As dori sa stiu si eu,care este acum taxa judiciara de timbru si timbrul judiciar,pentru legalizarea si investirea cu formula executorie a unei ... (vezi toată discuția)