avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Loviri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Loviri

am fost lovit cu o teva inculpatu e liber verisoara lui ma dat in judecata cam un copil a reesit ca da unchiu ei sa pus martor care e din celalat dosar avea voie de ce amintit cu nerusinare judecatori au crezut avocati mau jumulit de bani nu stiu ce sa mai fac poimiine sunt chemat la procuratura mam saturat de amenintari ca ma baga in puscarie ma dat in judecata dupa termenu de un an ce sa fac #-o

Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:30, 13 Septembrie 2011
Daca sunteti in relatie de dusmanie cu unchiul fetei , va puteati opune audierii lui ca martor.
Nu cred ca sunteti chemat la procuratura in legatura cu copilul.
Daca s-a dovedit ca sunteti tatal lui, veti plati pensie, nu aveti de ce sa faceti puscarie.
Cu cel care v-a lovit cum s-a terminat ? .
Detaliati situatia , dar este indicat intr-o limba romana , pe care sa o inteleaga toti.
Eventual rugati pe cineva sa scrie in locul dvs , pentru a beneficia de sfaturi la obiect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presupuse loviri, vatamari - plangere, legalitate ContSters327631 ContSters327631 Buna ziua! Sunt impreuna cu o fata de aproximativ 1 an de zile. O parte dintre colegii acesteia obisnuiau sa o jigneasca frecvent la scoala si sa o ... (vezi toată discuția)
Tentativa de omor sau vatamare corporala irimiebogdan irimiebogdan Buna , am o mare nelamurire si as vrea sa cer si sfatul unor profesionisti . Sa incep cu inceputul in urma cu un an ma aflam de servici ca agent de paza ... (vezi toată discuția)
Drept de vizita??? anna_mama_singura anna_mama_singura sunt in proces cu tatal copilului meu,din luna februarie...nu am fost casatoriti,de 10 luni o cresc singura,nu m-a ajutat financiar si nici nu a cautat fetita ... (vezi toată discuția)