avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... drept de vizita???
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

drept de vizita???

sunt in proces cu tatal copilului meu,din luna februarie...nu am fost casatoriti,de 10 luni o cresc singura,nu m-a ajutat financiar si nici nu a cautat fetita decat in momentul de cand am intentat procesul....pana acum o saptam ne-am inteles de minune in ceea ce priveste programul de vizita.,insa eu am aflat ca a lasat-o pe fetita cu concubina lui si din nefericire aceasta a agresat-o verbal si fizic...are doar 3 anisori insa stiu ca nu minte...si din cauza aceasta vroiam sa stiu daca cer prea mult ca programul de vizita sa fie doar in prezenta mea,mai ales ca tatal lucreaza doua zile cu doua ceea ce inseamna ca nu are stabilit un program prin care ar putea sa se ocupe de fetita...sau doar o zi la doua saptamani,ce sanse credeti ca am???va multumesc
Desigur , poti cere ca vizitele sa se faca in prezenta mamei si probezi cu martori ca minora nu a fost tratata corect la tata acasa .
si ar mai fi ceva...la penultima infatisare el a declarat ca imi va da 200 ron pe luna pensia alimentara...el are trecut in cartea de munca doar 4 ore iar salarul e de 3oo ron....eu am semnat ca sunt de acord sa primesc acei bani...problema este urmatoarea...el castiga undeva la 1500ron pe luna....pot sa fac ceva ca sa-l oblig sa-mi deie mai mult???sau sa deschid un alt proces prin care sa cer sa fie verificat la locul de munca...el lucreaza 12 ore pe zi....multumesc anticipat
Daca v-ati inteles pentru 200 ron ,deocamdata lasati asa ,peste 6 luni faceti cerere de majorare a pensiei.In ceea ce priveste programul de vizitare nu am inteles s-a stabilit sau nu prin hotarare judecatoreasca .In cazul in care nu v-ati judecat solicitati in scris ca fetita sa fie vizitata ,respectiv ca tatal sa aiba legaturi personale cu aceasta in prezenta dvs.
la ultima infatisare, judecatoarea a spus ca nu i se va acorda un program de vizita atata timp cat noi ne intelegem ,problema este ca de la ultima infatisare si pana maine cand ar fi trebuit sa se incheie procesul(s-a prelungit deoarece nu ajunsese dosarul de la autoritatea tutelara,in momentul cand am avut ultima infatisare) noi nu ne ne-am inteles deoarece el a lasat0o cu concubina lui iar mie nu mi-a picat bine cand fetita mi-a spus ca a fost agresata si pedepsita de aceasta...pe mine ma intereseaza sa aflu ce sanse am sa il denunt pentru ca lucreaza ilegal si sa cer sa fie vizitata doar in prezenta mea...va multumesc
treb sa probati ;discutati cu av dvs

Alte discuții în legătură

In ce masura poate influenta instanta? laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 In ce masura poate influenta instanta,audierea minorului de 11 ani,intr-un proces de reincredintare?Va multumesc. (vezi toată discuția)
Psihologia minor mather mather cum sunt facute audierile la tribunal ale minorului de sub 10 ani de catre psihologul tribunalului? cerute de sot, si in ce masura ajuta un proces de divort? ... (vezi toată discuția)
Ma reprezint singura pt incredintare minor anna_mama_singura anna_mama_singura Buna seara, As dori sa ma sfatuiti ce sa fac sa nu gresesc la proces avand in vedere ca ma reprezint singura.Am o fetita de 2ani jumatate si de 7 luni e la ... (vezi toată discuția)