Parerea mea este ca eforturile trebuie orientate spre a se respecta legea si procedurile in vigoare, iar daca acestea spun ca o astfel de datorie se prescrie, atunci eu nu trebuie sa platesc nimic nici chiar daca as fi milionar in franci elvetieni.
Intotdeauna am spus ca asta e problema in Romania: avem legi dar nu are cine sa se asigure de corecta lor aplicare.
Adica, atata vreme cat contractul acela se supune legii prescrierii, atunci trebuia prescris si nici macar cererea lor de judecata nu trebuia acceptata.
Dar asa se intampla mereu - daca e vorba de nu stiu ce mare barosan miliardar cu afaceri necurate, toate se musamalizeaza, iar cand e vorba de un om muncitor cinstit care chiar a trecut prin niste probleme, pt niste amarati de 3000 de lei sunt in stare astia sa incalce chiar si legea numai sa traga pielea de pe omul cinstit care nu are avocati cu onorariu de 1000 de euro pe ora care sa ii reprezinte.
Va rog frumos, daca e cineva care sa imi poata raspunde obiectiv si nu subiectiv, il rog sa o faca, pentru ca am nevoie de ajutor in aceasta problema, pentru a stii cum sa le raspund, chiar si daca este vorba despre modul cel mai bun pentru mine in care pot sa solicit incheierea unei intelegeri de plata in rate sau atacarea sentintei pentru anulare daca aceasta nu a fost acordata conform procedurilor legale corecte.
Multumesc anticipat.
~ final discuție ~