In urma cu vreo 6 ani, dintr-o mare prostie am savarsit un furt dintr-un supermarket si ca atare am fost dus la sectie ,m-i s-au luat amprente,declaratii,iar dupa cateva saptamani am primit o amenda contraventionala pe care am achitat-o......in tot acest timp eu nu am mai avut curajul sa fac nimic important ...gen...(sa dau de permis de conducere,sa-mi fac pasaport si in mare parte tot ce tine de lege si politie) de teama si de rusinea ca am cazier penal......nici in momentul de fata nu am avut curajul sa merg si sa-mi scot un cazier sa vad exact in ce situatie sunt..nu stiu de ce..:sorry:.Asa ca as vrea sa stiu daca pot da de permis si daca imi va apare ceva in acte,sau orice care sa imi poata crea vreo problema? Oricum mai am multe intrbari de pus ,dar astept raspuns...multumesc.
Si deci este posibila aceasta procedura ,dar cu ajutorul unui avocat probabil? Scuze daca pun intrebari poate cam prostesti ,dar nu sunt in tema cu termenii si alte expresii.....:)
Scoateti un certificat de cazier jurdiciar inainte de a va pregati de reabilitare pentru ca daca ati primit doar o amenda administrativa nu aveti cazier.
Taxa de scoatere cazier 10 ron + timbru fiscal cumparat de la posta (asa ii zicea parca de pana 1 leu) partea proasta e cu statul la coada dupa cazier de obicei ia cam 20 minute :). Daca e de 6 ani si nu ati mai facut prostii cel mai probabil s-a sters, asta in cazul in care il aveai desi cel mai probabil e vorba doar de o amenda.