avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pot fi condamnat pt trafic de tigari??
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pot fi condamnat pt trafic de tigari??

Sunt sofer de camion si am fost depistat in punctul de frontiera Dover <Anglia> avand ascunse 162 cartuse de tigarii de provenienta romaneasca,timbrate achizitionate din Romania. In urma controlului a rezultat comfiscarea tigarilor si punerea sub sechestru a autocamionului. Pt a elibera camionul sa pus o taxa de 6500 lire. Aceasta taxa a fost platita de firma detinatore a autocamionului. Acum firma vrea sa recupereze aceasta suma. Am vrut sa fac un angajament de plata constand in a-mi retine lunar retributia<salariul> pana la stingerea sumei. Avocatul firmei si cu patronul nu sunt de acord cu acest angajament si vor sa platesc integral aceasta suma in termen de 6 luni. Pt mine este greu,recunosc ca sunt vinovat dar nu pot respecta acest termen. Dansi vor sa ma dea in judecata daca nu respect termenul dat de ei si sa ma acuze si de trafic de tigari si sa recupereze suma. Intrebarea mea este CE SE POATE INTAMPLA IN ACEST CAZ si care ar fi consecintele??
Cel mai recent răspuns: autohot , utilizator 21:56, 13 Septembrie 2011
....am vazut oarece ordonanta care spune ca doar ce depasete 20000 lei noi se considera contrabanda....stie cineva mai mult??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata taxa depanare imputata soferului ZINCA MARIA ZINCA MARIA Buna ziua. Sotul meu a lucrat ca sofer la o firma de transport intern si international. La una din curse a ramas cu masina inamolita undeva in Franta. Soferii ... (vezi toată discuția)
Sechestru asigurator si prejudiciu ContSters201986 ContSters201986 Buna ziua.Imi cer scuze ca va tot deranjez cu intrebarile mele.A inceput procesul pe fond si avocata mi-a sugerat sa mmerg pe recunoastere la fel cum mi-ati ... (vezi toată discuția)
Rovinieta pe taxi leorot leorot supun atentiei dvs urmatoarea speta: o masina pe taxi, care in principiu circula mai mult in interiorul orasului, are o cursa de exterior, in afara orasului. ... (vezi toată discuția)