avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Master acreditat
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Master acreditat

La universitate Titu Maiorescu mai sunt acreditate studiile de masterat si/sau daca se mai organizeaza studii de masterat acolo ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:28, 13 Septembrie 2011
Aveti lista studiilor masterale acreditate la Titu Maiorescu mai jos:



Universitatea Titu Maiorescu din Bucureşti organizează concurs de admitere în ciclurile de studii universitare de licenţă, de master şi de doctorat pentru anul universitar 2011-2012 la următoarele facultăţi/programe de studii/şcoli doctorale (A = program acreditat; AP = program autorizat să funcţioneze provizoriu):

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masterat in drept la universitatea titu maiorescu vella85 vella85 Buna ziua.Sunt si eu o proaspat absolventa a facultatii de Drept, si intentionez sa urmez un master.Problema e k dupa ce am cantarit toate optiunile oferite de ... (vezi toată discuția)
Master de criminalistică, oportunități de carieră Anna393 Anna393 Buna ziua! Am absolvit facultatea de drept de la Universitatea Bucuresti si mi-am obtinut diploma de licenta in 2017. Acum m-am inscris la master de ... (vezi toată discuția)
Cumulul de functii monimabelle monimabelle hi, sunt consilier de evaluare examinare (functionar public)-angajata in cadrul unui minister, pot sa fiu in acelasi timp angajata cu contract de munca (2 ... (vezi toată discuția)