avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transmitere Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transmitere Revisal

Buna ziua
vreau si eu sa transmit angajatii pe Revisalul nou dar am salariati care in perioada 01.08.11 pana in prezent au plecat ce fac cu ei ii trec si pe acestia inclusiv deciziile de incetare. Tin sa mentionez ca incetarile au fost transmise pe Revisalul vechi
Cel mai recent răspuns: rocriss , utilizator 10:37, 13 Septembrie 2011
Daca ati transmis incetarile in Revisalul vechi nu mai trebuie sa transmiteti din nou. Oricum, cand actualizati, nu va apar decat angajatii cu contracte in derulare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal hg500/2011 brinzaru brinzaru - In momentul transimerii noului Revisal datele incarcate trebuie sa fie cele din 01 august 2011 sau datele din momentul transmiterii? Mentionez ca toate ... (vezi toată discuția)
Despre revisal Ioana Ulmanu Ioana Ulmanu Va rog frumos, lamuriti-ma si pe mine, absolut toti angajatorii trebuie sa depuna la ITM noua versiune Revisal sau cei care au depus vechea versiune si nu mai ... (vezi toată discuția)
Transformare cim perioada determinata in nedeterminata mirela2000 mirela2000 Buna ziua, Cum pot transforma CIM din durata determinata in durata nedeterminata fara a se pierde nici o zi de lucru pentru salariat? Este suficient un act ... (vezi toată discuția)