avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ReviSal HG500/2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ReviSal HG500/2011

- In momentul transimerii noului Revisal datele incarcate trebuie sa fie cele din 01 august 2011 sau datele din momentul transmiterii?
Mentionez ca toate modificarile aparute (la contractele de munca) din 01 august 2011 pana in prezent le-am operat in vechiul format.
Cel mai recent răspuns: SC DELTA EXPERT CONSULT SRL , Consultant resurse umane 22:00, 3 Octombrie 2011
Toate modificarile aparute dupa 1 august 2011 trebuiau operate in noul Revisal. Daca nu ati transmis noul Revisal pana acum, datele pe care le transmiteti ar trebui sa fie cele existente in realitate la data transmiterii.
daca am angajat cu CIM in august si am trimis revisalul vechi ..e o problema? ca au mers in paralel 3 luni...
cum ar trebui sa procedez acum ca apar inregistrarile respective..daca le trimit si cel nou nu se vor dubla?
Daca ati inregistrat angajarea din august in vechiul Revisal, in momentul in care preluati datele in noul Revisal va aparea in mod implicit si angajatul din august. In noul Revisal veti completa doar informatiile suplimentare solicitate (salarii, sporuri etc.), dupa care il veti trimite la ITM. Inainte sa-l trimiteti asigurati-va ca toate informatiile sunt cele existente faptic in firma. Daca e asa, nu va fi nici o problema. Nu se vor dubla angajatii.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Septembrie 2011
Pop Izabela, utilizator
Multumesc,
Multumesc

Alte discuții în legătură

Despre revisal Ioana Ulmanu Ioana Ulmanu Va rog frumos, lamuriti-ma si pe mine, absolut toti angajatorii trebuie sa depuna la ITM noua versiune Revisal sau cei care au depus vechea versiune si nu mai ... (vezi toată discuția)
Revisal vechi/revisal nou Arion Ramona Arion Ramona Am un angajat din 2009 in revisalul cel vechi cu norma intreaga, in iulie 2011 am modificat norma de lucru la 4 h,implicit salariul la 335 lei.In august am ... (vezi toată discuția)
Modificari sporuri - revisal Herra_ Herra_ Sporurile salariale din statul de plata aferent lunii [u]august 2011 [/u]difera fata de cele ale lunii [u]septembrie 2011[/u]. Trimit registrul electronic in ... (vezi toată discuția)