avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ReviSal HG500/2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ReviSal HG500/2011

- In momentul transimerii noului Revisal datele incarcate trebuie sa fie cele din 01 august 2011 sau datele din momentul transmiterii?
Mentionez ca toate modificarile aparute (la contractele de munca) din 01 august 2011 pana in prezent le-am operat in vechiul format.
Cel mai recent răspuns: SC DELTA EXPERT CONSULT SRL , Consultant resurse umane 22:00, 3 Octombrie 2011
CIM in derulare la 01.08.2011 a fost incetat in septembrie . Decizia e incetare fost operata in vechiul REVISAL. Saptamana asta vreau sa preiau datele si sa transmit REVISAL conform HG 500. Cum trebuie sa apara decizia de incetare din septembrie? Mai operez odata in noul revisal CIM si decizia?Va multumesc!
Bajinaru Ramona a scris:

CIM in derulare la 01.08.2011 a fost incetat in septembrie . Decizia e incetare fost operata in vechiul REVISAL. Saptamana asta vreau sa preiau datele si sa transmit REVISAL conform HG 500. Cum trebuie sa apara decizia de incetare din septembrie? Mai operez odata in noul revisal CIM si decizia?Va multumesc!

Avand in vedere ca HG 500/2011 stabileste incepand cu data de 1 august 2011 metodologia de intocmire si completare a registrului general de evidenta a salariatilor, inregistrarile care se efectueaza, precum si orice alte elemente in legătura cu acesta recomand si inregistrarea acestui salariat care figura la 01.08.2011 activ si ulterior a incetat cim in septembrie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre revisal Ioana Ulmanu Ioana Ulmanu Va rog frumos, lamuriti-ma si pe mine, absolut toti angajatorii trebuie sa depuna la ITM noua versiune Revisal sau cei care au depus vechea versiune si nu mai ... (vezi toată discuția)
Revisal vechi/revisal nou Arion Ramona Arion Ramona Am un angajat din 2009 in revisalul cel vechi cu norma intreaga, in iulie 2011 am modificat norma de lucru la 4 h,implicit salariul la 335 lei.In august am ... (vezi toată discuția)
Modificari sporuri - revisal Herra_ Herra_ Sporurile salariale din statul de plata aferent lunii [u]august 2011 [/u]difera fata de cele ale lunii [u]septembrie 2011[/u]. Trimit registrul electronic in ... (vezi toată discuția)