avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... As fi interesat de infintarea unei Cooperative Agricole
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

As fi interesat de infintarea unei Cooperative Agricole

As fi interesat de infintarea unei Cooperative Agricole si as dori punctual sa stiu ce termeni ar trebui indepliniti de catre membrii fondatori, practic ce acte ar avea nevoie. Totodata as dori sa primesc oferte din partea dvs pe emailul meu flaviu.gligor@gmail.com pt consultanta. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 15:21, 13 Septembrie 2011
de care cooperativa doriti sa infiintati deoarece sunt de 2 feluri:

Cooperative de gradul I si cooperative agricole de gradul II.
1. Cooperativele agricole de gradul I sunt asociatii ale persoanelor fizice;
2. Cooperativele agricole de gradul II sunt persoane juridice constituite din persoane fizice si/sau persoane juridice, dupa caz, in scopul integrarii pe orizontala si pe verticala a activitatii economice desfasurate de acstea si autorizate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cooperativa agricola Musett Musett Am rugamintea sa ma ajutati sa clarific o problema legata de tipul de membri care pot adera la statutul unei cooperative agricole. In acest moment ... (vezi toată discuția)
Cooperativa agricola de productie cmgcc cmgcc INFIINTAREA COOPEARTIVELOR AGRICOLE CE INSEAMNA COOPERATIVA AGRICOLA? (Articolul 8 din lege) Cooperativele agricole au la baza urmatoarele principii ... (vezi toată discuția)
Cooperativa anamariadaroczi anamariadaroczi Buna Vreau sa va intreb, daca in Romania se poate infiinta a cooperativa scolara? Si ce fel de taxe si impozite platesc cooperatiile? Multumesc mult pt ... (vezi toată discuția)