avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nulitate absoluta contract donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nulitate absoluta contract donatie

Daca in contractul de donatie este gresita suprafata terenului(in realitate este mai mica) iar in decizia de acceptare a donatiei donatorul este considerat femeie daca el in realitate era barbat ce as putea sa invoc?
Cel mai recent răspuns: M1shu91 , utilizator 14:40, 26 Februarie 2014
pentru cei interesati am castigat, cu inscrisurile depuse o expertiza si doi martori. succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nulitate donatie sca baloisibaloi sca baloisibaloi daca ar fi sa solicitati constatatrea nulitatii absolute a unei donatii avand ca obiect constructii si terenul aferent incheiata in forma autentica in anul ... (vezi toată discuția)
Revocarea donaþiei. cauza imoralã camelia2379 camelia2379 Noul cod civil nu enumera printre cauzele de revocare a donatiei (art. 1020) si situatia concreta pe care doresc sa o supun discutiei, respectiv revocarea ... (vezi toată discuția)
Titlu mostenire sau contract vanzare-cumparare halin halin Buna ziua, In urma cu ceva timp am aflat ca bunica mea i-a incredintat unui nepot(verisor cu mine) un apartament prin contract de vanzare-cumparare. Stiu ... (vezi toată discuția)