avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... revizuirea unei hotariri date in baza .O.U.G.119/2007
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

revizuirea unei hotariri date in baza .O.U.G.119/2007

Buna ziua,
As vrea sa va intreb daca creditorul poate sa promoveze o actiune in sensul revizuirii hotariri date in baza O.U.G.119/2007,prin care i-a fost respinsa actiune pe ordonanta de plata ca fiind....neintemeiata,desi la alte complete de judecata in actiuni similare pe emitere ordonanta a cistigat,avand in vedere ca in cadrul acestei proceduri speciale creditorul nu are cale de atac.
Cel mai recent răspuns: SABINA BB , utilizator 13:14, 13 Septembrie 2011
Buna ziua,

dupa parerea mea nu exista nicio cale de atac in situatia descrisa de dvs. Ati putea eventual sa faceti o alta cerere pe OG 5.

Avocat Costi Boncu
nu cred ca se poate pe o.g.5....am mai procedat asa si s-a invocat autoritate de lucru judecat,desi sunt temeiuri de drept diferite,dar depinde cum motiveaza fiecare judecator.Am avut doua dosare similare la acelasi judecator pe ordonanta si la unul m
a actiune a fost admisa cealalta.....respinsa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In aczul unei somatii de plata ce cale de atc am dak sunt creditor glo glo sunt creditor in cazul unei somatii de plata. Actiunea a fost respinsa.mai am dreptul la vreo cale de atac? am dreptul la actiune in anulare? daca nu, pot ... (vezi toată discuția)
Schimbare temei juridic actiune mdcc mdcc Buna ziua,supun atentiei dumneavoastra urmatoarea situatie.Am introdus o ordonanta de plata pe temei O.U.G 119/2007(pe NCPC),nu a fost nici un termen,pot ... (vezi toată discuția)
E posibil oug 119 dupa og 5 xm xm Intre societati comerciale este posibila promovarea OUG 119 dupa ce actiunea promovata pe OG 5 a fost respinsa? (vezi toată discuția)