avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... E posibil OUG 119 dupa OG 5
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

E posibil OUG 119 dupa OG 5

Intre societati comerciale este posibila promovarea OUG 119 dupa ce actiunea promovata pe OG 5 a fost respinsa?
e posibila dar mai mult ca sigura ca va fi si ea respinsa
mai bine mergeti pe dreptul comun
am primit o solutie la tb. cluj in care se arata ca OUG 119 abroga implicit OG 5 pentru creantele de recuperat intre societati comerciale. De aceea intreb. Nu este unitara jurisprudenta? Am motivat-o pe OG 5 si mi-a respins-o pe OG 119, deci n-o mai pot introduce pe OUG 119. Ce parere aveti?
Eu as face pe OG119 si m-as ruga sa primesc doua solutii contradictorii.
pai cum sa o mai fac pe og 119 daca a respins-o pe og 119 desi am introdus-o pe og 5?
Nu indepliniti conditiile? Nu inteleg...

Daca dv. ma intrebati daca sa face A si eu zic sa afceti A, apoi imi spuneti ca nu prea pare sa se poata A...
Pai eu nu am actele sa ma bazez pe ele, ma mazez pe impresia dv., pe ce vi se pare dv.

Aratati atunci excat ce s-a intamplat in dosar, ca sa inteleg si eu...

Alte discuții în legătură

Oug 119 sau og 5? AvFM AvFM Buna seara! Intre parti nu s-a incheiat un contract scris pentru vanzarea unor bunuri. Vanzatorul (societate comerciala) a transmis o oferta catre ... (vezi toată discuția)
Daca nu am contract ci doar facturi cum imi recuperez creantele? Daniela Camelia Nicolae Daniela Camelia Nicolae Pe OUG 119 sau OG 5?Mi s-a intamplat ca pe ambele sa mi se respinga motivat ca facturile nu sunt semnate de beneficiar si fiindca nu exista un contract. Ce ... (vezi toată discuția)