avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general sc declarata inactiva de anaf
Discuție deschisă în Contabilitate în general

sc declarata inactiva de anaf

Buna ,dacă societatea a fost declarata inactiva de ANAF,ce obligații am,ținând cont ca nu am avut activitate pe societate de cel puțin 3 ani. Daca ei nu mi-au trimis nici o instiintare sau obligare de plata (cred ca m-am exprimat bine)in 3 ani nu se sterg datoriile?Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 19:51, 13 Septembrie 2011
Datoriile raman.
nici prin instanta nu am castig de cauza?am inteles ca termenul maxim de a trimite ei inceperea excutarii sau cum io zice e de 3 ani
Datoriile fiscale catre stat se prescriu in termen de 5 ani, nu 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit forfetar oug 34/2009 neplatit dar eliminat cu oug 87/2010 ContSters384001 ContSters384001 Buna ziua .Firma mea nu a fost suspendata prin ORC dar a fost inactiva cu declaratii depuse in O .Deci fara activitate .In 2016 am scos fisa sintetica si am ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorii Vani1967 Vani1967 Stiu ca daca ANAFul are datorii către contribuabili, după 5 ani , beneficiază de prescriptii . oare Contribuabilul beneficiază și el?sau exista vreo cale ... (vezi toată discuția)
Lichidare srl celeonora celeonora Buna seara, Problema expusa mai jos , va poate afecta profesional si poate dauna intelectului. Acestea fiind zise, voi incerca sa expun cat mai succint ... (vezi toată discuția)