avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Prescriere datorii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Prescriere datorii

Stiu ca daca ANAFul are datorii către contribuabili, după 5 ani , beneficiază de prescriptii . oare Contribuabilul beneficiază și el?sau exista vreo cale în care datoriile se șterg ?
Ultima modificare: Duminică, 23 Iunie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: mihaiandreisavu , utilizator 11:22, 11 Decembrie 2024
Datoriile fiscale ale contribuabilului se prescriu după încheierea termenului de cinci ani, care începe să curgă de la data de 1 iulie a anului următor celui pentru care se datorează obligația fiscală, dacă legea nu dispune altfel.
Buna ziua, ce sa intampla daca o firma a fost declarat inactiv fiscal de catre ANAF din 2015? Firma respectiva beneficiază de prescriptii ?
Ultima modificare: Miercuri, 11 Decembrie 2024
mihaiandreisavu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie taxe anaf anamiha anamiha daca o firma are datorii la ANAF din 2010 iar firma a fost suspendata timp de trei ani 2010-2013,iar in prezent este inactiva,nefacandu-se prelungirea ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere anuala pentru cas 2013 primita in octombrie 2018, pfa-ul radiat din martie 2017 popic75 popic75 Tocmai am primit Decizie de impunere anuala pentru CAS 2013 pe CNP-ul personal., PFA-ul pe care functionam in 2013 a fost radiat in martie 2017. Intre timp, ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere pentru 2014 (cass), primită în 2019 luciangav luciangav Am primit, acum câteva zile, o decizie de impunere pentru anul 2014 - contribuții CASS pentru persoane cu activități independente - deși din 2014 și ... (vezi toată discuția)