avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... zgomot provocat de un teren de fotbal acoperit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

zgomot provocat de un teren de fotbal acoperit


Ma confrunt cu urmatoarea problema: langa blocul in care locuiesc s-a construit un teren de fotbal acoperit (cu prelata) unde se organizeaza meciuri de fotbal. Datorita zgomotului produs de aceasta activitate nu pot sa ma odihnesc. Mentionez ca, terenul se afla la 12m de fatada blocului (ferestrelor), nu exista niciun fel de izolare fonica si in perioadele calduroase prelata ce acopera terenul se ridica pe lateral pt a asigura ventilatia necesara. Activitatea se desfasoara, atunci cand are clienti, si dupa orele 01.00. Activitatea face parte din "activitati care se autorizeaza in baza declaratiei pe proprie raspundere"cod caen 9312,9319. Va rog sa ma sprijiniti prin a ma sfatui ce demersuri trebuie sa fac pentru a opri aceasta activitate. Va multumesc anticipat!

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Cel mai recent răspuns: constsil , utilizator 21:43, 13 Septembrie 2011
Pentru inceput o reclamatie la politie pentru deranjarea linistii publice.
am facut vreo' 4-5 pana acum. cel cu terenul justifica cum va are program non-stop s.a.m.d(oricum sotul patroanei este politist :) ). cei de la polizie m-au instiintat in scris, in urma reclamatiilor la 112, cum ca trebuie sa ma adresez judecatoriei, ca nu mai este de competenta lor. am facut adrese la ag. de mediu si la primarie. ambele institutii mi-au comunicat ca activ se desfasoara pe baza declaratiei pe propria raspundere, nu necesita autorizatie de mediu si autoriz. de funct de la primarie. acum vreau sa fac ceva demersuri la directia judeteana de sanatate publica. m-ar ajuta ceva legislatie....ceva de genul ca ar fi necesar acordul vecinilor din imediata apropiere, distante minime fata de fatada blocului, zone unde se pot construi sau nu astfel de terenuri (daca se pot sau nu langa cartiere de locuit)...oricum ceva in sensul asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zgomot provocat de teren fotbal acoperit constsil constsil Ma confrunt cu urmatoarea problema: langa blocul in care locuiesc s-a construit un teren de fotbal acoperit (cu prelata) unde se organizeaza meciuri de ... (vezi toată discuția)
Zgomot teren de fotbal constsil constsil Ma confrunt cu urmatoarea problema: langa blocul in care locuiesc s-a construit un teren de fotbal acoperit (cu prelata) unde se organizeaza meciuri de ... (vezi toată discuția)
Balon de fotbal langa bloc_zgomot mare constsil30 constsil30 langa blocul in care mi-am cumparat un apartament s-a construit la 12m un \"balon\" de fotbal. zgomotul facut de cei care joaca fotbal si de balonul de fotbal ... (vezi toată discuția)