avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... balon de fotbal langa bloc_zgomot mare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

balon de fotbal langa bloc_zgomot mare

langa blocul in care mi-am cumparat un apartament s-a construit la 12m un "balon" de fotbal. zgomotul facut de cei care joaca fotbal si de balonul de fotbal cand este lovit sau se loveste de peretii balonului este foarte mare. acum ca avenit si caldura, proprietarul deschide acest balon pe laterale (trage prelata).
care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a scapa de aceasta sursa de zgomot. mentionez ca daca mai deschid si vreun geam se aud toate injuraturile ca si cum ar fi la tine in casa. astept un raspuns!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 21:27, 18 Aprilie 2010
Politia poate aplica amenda conform Legii 61/91 privind linistea si ordinea publica.
Nu ati dat detalii despre constuctia acelui balon.. dar daca e vorba de o constructie asa cum spuneti, trebuia sa aiba o autorizatie de construire.. Daca este orba de un alt amplasament, de asemenea, era nevoie de un acord , autorizatie etc. . Trebuie sa va interesati la primarie sa vedeti despre ce este vorba, cine a incuviintat si in ce conditii de respectat. Orice autorizatie data, se poate retrage in cazul in care nu sunt indeplinite conditiile cerute.
este o constructie pe schelet metalic acoperita cu o prelata. in ce doc de la primarie as putea sa vad daca a respectat normele de construire (distanta fata de blocul meu) si alte mai are si alte restrictii. cum as putea sa vad daca cei de la primarie i-au dat avizele in concordanta cu legea si nu au gresit. pot face ceva cu "mediu" referitor la poluare fonica. mersi anticipat
Ar trebui sa faceti o actiune concertata a asociatiei de proprietari a blocului Dv., eventual impreuna cu alte asociatii din zona, prin redactarea unei petitii pe care s-o depuneti la primaria de care apartineti, bazandu-va pe legea 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice - actualizata la 9.11.2008
Textul ei il gasiti aici:
www.avocatnet.ro/con ...

Interventie moderator

Nu mai scrieti acelasi mesaj in mai multe sectiuni pentru ca vi se va sterge.
Asteptati raspunsuri intr-un singur loc!

Ultima modificare: Duminică, 18 Aprilie 2010
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zgomot provocat de un teren de fotbal acoperit constsil constsil Ma confrunt cu urmatoarea problema: langa blocul in care locuiesc s-a construit un teren de fotbal acoperit (cu prelata) unde se organizeaza meciuri de ... (vezi toată discuția)
Expertiza de zgomot constsil constsil buna seara, va rog sa mă consiliați pe următoarea problema. locuiesc la 11m distanță de o sală de sport acoperită cu prelată (balon) unde se ... (vezi toată discuția)
Zgomot teren de fotbal constsil constsil Ma confrunt cu urmatoarea problema: langa blocul in care locuiesc s-a construit un teren de fotbal acoperit (cu prelata) unde se organizeaza meciuri de ... (vezi toată discuția)