avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... zgomot teren de fotbal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

zgomot teren de fotbal


Ma confrunt cu urmatoarea problema: langa blocul in care locuiesc s-a construit un teren de fotbal acoperit (cu prelata) unde se organizeaza meciuri de fotbal. Datorita zgomotului produs de aceasta activitate nu pot sa ma odihnesc. Mentionez ca, terenul se afla la 12m de fatada blocului (ferestrelor), nu exista niciun fel de izolare fonica si in perioadele calduroase prelata ce acopera terenul se ridica pe lateral pt a asigura ventilatia necesara. Activitatea se desfasoara, atunci cand are clienti, si dupa orele 01.00. Activitatea face parte din "activitati care se autorizeaza in baza declaratiei pe proprie raspundere"cod caen 9312,9319. Va rog sa ma sprijiniti prin a ma sfatui ce demersuri trebuie sa fac pentru a opri aceasta activitate. Va multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: 1986_B , utilizator 17:51, 4 Ianuarie 2018
buna seara,
E bine sa atentionati respectivul anteprinzator, care obtine foloase de pe urma acelei activitati si pentru care probabil ca a obtinut si autorizatie de functionare cu pribire la ''poluarea fonica'' si sa depuna diligente in vederea izilarii acelei sali...
Daca nu se va conforma, e bine sa depuneti o petitie si la Primarie, Consiliul Local dupa caz...iar in mod categoric daca nu se va face nimic, depuneti plangere la politie (sens in care e bine sa va strangeti mai multi locatari)
o seara placuta!
multumesc de raspuns!
am facut adrese la ag. de mediu si la primarie. ambele institutii mi-au comunicat ca activitatea se desfasoara pe baza declaratiei pe propria raspundere, nu necesita autorizatie de mediu si autoriz. de funct de la primarie.politia m-a instiintat,in urma reclamatiilor facute la 112, ca nu mai este de competenta lor si tb sa ma adresez judecatoriei(mentionez ca sotul patroanei este politzist :) ). acum vreau sa fac ceva demersuri la directia judeteana de sanatate publica. m-ar ajuta ceva legislatie....ceva de genul ca ar fi necesar acordul vecinilor din imediata apropiere, distante minime fata de fatada blocului, zone unde se pot construi sau nu astfel de terenuri (daca se pot sau nu langa cartiere de locuit)...oricum ceva in sensul asta.

Revin:
Stimate domn. astfel cum v-am mai precizat, si cum observ ca a-ti fost indrumat si de catre cei de la politie, e bine sa faceti o actiune comuna si sa ii actionati in instanta, cu toate actele pe care le aveti de pe unde a-ti mai fost si cu cereri in acest sens de la toti locatarii (vecinii)...
I se poate suspenda activitatea daca se dovedeste ca aveti castig de cauza....
Cu stima,
Vad ca ati facut notificare la Ag.de mediu.Este bine ca la aceasta sa atasati o lista cu semnaturi
cu toti vecinii afectati.Daca sunt doua blocuri(doua acociatii)cu atat mai bine.
Este singura istitutie abilitata sa faca ordine in acest sens.
Ma confrunt si eu cu aceeasi situatie in Sibiu ! Cum s-a rezolvat pana la urma problema? Eu sunt la un pas sa vand apartamentul asta dupa ce am facut toate demersurile legale insa fara nici un rezultat pozitiv. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zgomot provocat de un teren de fotbal acoperit constsil constsil Ma confrunt cu urmatoarea problema: langa blocul in care locuiesc s-a construit un teren de fotbal acoperit (cu prelata) unde se organizeaza meciuri de ... (vezi toată discuția)
Zgomot provocat de teren fotbal acoperit constsil constsil Ma confrunt cu urmatoarea problema: langa blocul in care locuiesc s-a construit un teren de fotbal acoperit (cu prelata) unde se organizeaza meciuri de ... (vezi toată discuția)
Balon de fotbal langa bloc_zgomot mare constsil30 constsil30 langa blocul in care mi-am cumparat un apartament s-a construit la 12m un \"balon\" de fotbal. zgomotul facut de cei care joaca fotbal si de balonul de fotbal ... (vezi toată discuția)