avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... leasing
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

leasing

Buna ziua!
Suntem in posesia unui autoturism Opel, luat in leasing de la [editat]. Masina e achitata integral insa nu o putem folosi pentru ca certificatul a expirat. Daca mai sunteti in situatia asta sau stiti cum ar trebui procedat astept un sfat. Multumesc mult de tot!
Ultima modificare: Marți, 13 Septembrie 2011
Alin Popescu, administrator

Alte discuții în legătură

Vanzare autoturism luat in leasing BARBU ANA BARBU ANA am nevoie de un sfat,un coleg de la munca mi-a propus sa facem schimb de masini,eu am un opel astra an 98,el un logan an 2008 si sa-i mai dau o diferenta in ... (vezi toată discuția)
Recuperarea autoturismului de la firma de leasing ana antonia ana antonia Buna seara, In anul 2007 am incheiat un contract pe 4 ani cu firma [EDITAT] Leasing pentru achizitionarea unui autoturism. In septembrie anul acesta am ramas ... (vezi toată discuția)
Litigiu cu firma de leasing Nicu1989 Nicu1989 Buna ziua, Am o problema cu firma de leasing. Pe scurt, am achizitionat in 2014 un autoturism pe persoana juridica, cu fideiusor, in leasing, de la Credit ... (vezi toată discuția)