avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pot sa parasesc tara dupa divort fara copil?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pot sa parasesc tara dupa divort fara copil?

buna tuturor.de curand m-am despartit de sotul meu si urmeaza un divort.fetita noastra o sa ramana la mine asa ne-am inteles amandoi.eu primavara am contract de munca in germania 2 luni de zile si sotul meu a spus ca nu pot iesi din tara fara fetita daca imi va fi incredintata mie.as vrea sa stiu daca este adevarat sau nu?eu nu am niciun venit in romania si trebuie sa imi intretin cumva fetita.multumesc
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 11:59, 18 Septembrie 2011
Multumesc tuturor pt. raspunsuri.jobul este in agricultura pe timp de 2 luni in Germania, primavara.anul acesta am fost impreuna cu sotul meu si am lasat fetita la parintii mei.precizez faptul ca noi locuiam impreuna cu parintii mei(acum sotul nu mai sta cu noi evident).nici sotul meu nu este angajat in tara.tot asa am fost plecati cu contract pt ca aici nu ne-am gasit de lucru.asa ca si anul viitor in primavara vom pleca in acelasi loc dar separati.el in timpul anului a mai fost plecat si in Italia la munca.cam asta e.
Avand in vedere ca pana acum, impreuna, ati mai lasat fetita in aceleasi conditii in care urmeaza sa stea, sansele nu sunt foarte mari sa obtina o reincredintare pentru acest singur motiv.
Lipsa venitului este insa oricand un motiv, de aceea va intrebam mai multe si despre partea materiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reancredintare minor day_ever day_ever Maaflu intr-o situatie delicata ..sunt in divort si am o fetita de 5 ani..din prima mea casatorie mai am un baiat de 13 ani incredintat mie....Eu am fost ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor stroe ana maria stroe ana maria In urma casatoriei a rezultat un copil ,care acum este in grija fostului sot,el vrea sa acum sa-l iau eu cum trebuie sa procedez si ce documente trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)
Abandon familiar Nadia77 Nadia77 Sunt divortata de fostul sot din data de 05 08 2010,avand un copil minor in varsta de 9 ani spre crestere si educare, iar acesta prin hotarare judecatoreasca ... (vezi toată discuția)