avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Medicina muncii - Cu cine aveti contracte?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Medicina muncii - Cu cine aveti contracte?

Salut!
Am contract de medicina muncii cu PULS MEDICA, sunt foarte multumit de ei dar as vrea si alte pareri. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:30, 3 Septembrie 2008
Si care este problema?
Nu cred ca este vreo problema, daca cineva doreste pareri si despre alte societatii care au ca obiect de activitate servicii de medicina muncii ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract cu medic de medicina muncii! buna ziua, Credeti ca este obligatoriu ca un SRL cu un singur angajat si sediul social (singurul de altfel) in propria locuinta (apartament) sa incheie un ... (vezi toată discuția)
Cabinet medicina muncii MihaiTTL MihaiTTL Buna ziua, Studiez posibilitatea deschiderii unui cabinet de medicina muncii. Din ce m-am documentat pana in prezent, pentru a-l autoriza trebuie sau sa fie ... (vezi toată discuția)
Infiintare cabinet medicina muncii jidan24 jidan24 Buna ziua! Intrebarea mea ar fi daca este legal ca pe un SRL din 2006 avand, principal obiect de activitate, prestari de servicii in domeniul Securitatii si ... (vezi toată discuția)