avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj 2011
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj 2011

Buna ziua , am terminat anul asta liceul , din pacate am picat la examenul de bacalaureat , am fost sa-mi depun actele de somaj , insa mi sa spus sa revine dupa a doua sesiunea a bacalaureatului ! Mi sa spus sa aduc cateva acte , insa nu tin minte exact ... As vrea sa stiu ce acte imi trebuie .

Multumesc anticipat :)
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:14, 14 Septembrie 2011
1. Acte necesare pentru inscrierea la Agentia de Somaj:
a. Actul de identitate, in original si copie;
b. Actele de studii si de calificare,in original si copie;
c. Adeverinta medicala din care sa rezulte ca persoana este clinic sanatoasa sau apta de munca ori ca are eventuale restrictii medicale;
d. Actele eliberate de organele financiar teritoriale, din care sa rezulte ca persoana nu realizeaza venituri sau ca realizeaza, din activitati autorizate potrivit legii, venituri mai mici decat valoarea indicatorului social de referinta al asigurarilor pentru somaj si stimularii ocuparii fortei de munca in vigoare;
e. actul de absolvire a formei respective de invatamant, in original si in copie.

2. Deoarece nu ati luat examenul de bacalaureat veti prezenta o adeverinta de la scoala in care sa se precizeze ca sunteti absolvent de liceu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar somaj cboboc cboboc ce acte trebuie pentru alcatuirea dosarului de somaj pentru absolventii de liceu cu bacalaureat (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj absolvent georgiana92 georgiana92 Buna seara! Va rog sa-mi raspundeti, am si eu o intrebare cu referire la indemnizatia de somaj pt absolvent. Am picat bacul la romana dar il dau in toamna din ... (vezi toată discuția)
Şomaj pentru absolvent liceu vikiniculae64@yahoo.com vikiniculae64@yahoo.com Am un băiat care a terminat liceul anul acesta. A fost la ANOFM Sectorul 6 pentru depunerea dosarului pentru indemnizaţia de şomaj. A dus adeverinţă de ... (vezi toată discuția)