avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... COR-Dilema...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

COR-Dilema...

Care este Cor-ul pentru :
-contabil sef
-consilier juridic????
Cel mai recent răspuns: lia19 , utilizator 11:59, 14 Septembrie 2011
lia19 a scris:

Care este Cor-ul pentru :
-contabil sef
-consilier juridic????

In care stil? CF Ordinului 1832/2011 ca si contabil avem :
331306 contabil bugetar
431202 contabil financiar bancar

iar la cons. juridic avem:
261103 consilier juridic

In vechiu COR aveam 242103 consilier juridic, 343306 contabil bugetar ,412206 contabil financiar bancar, 123102 contabil şef erau mai multe coduri la contabili...
Atentie in Revisalul nou nu sunt introduse codurile din Ordinul 1832/2011( mai exact nu se "pupa" pe alocuri COR-urile)

Ultima modificare: Miercuri, 14 Septembrie 2011
leuca_luminita, utilizator
pai,da...pentru ca eu am completat inainte de aparitia acestui Ordin.. si am alte coduri.Nu stiu ce sa fac!Cred ca ar trebui sa le modific...Asa este.Plus ca am mai sesizat niste mici greseli facute de mine care trebuie corectate....Dar ma gandesc ca pe Net apare un COR 2011 unde cauti toate functiile si se dau alte coduri...cele vechi ,nu astea noi.Cred ca ar trebui actualizate si in acest program,nu-i asa????
Va pun in sectiunea documente utile Ordinului 1832/2011. E o "cestune" pur romaneasca de ce sa fie simplu cand poate fi complicat.... Va trebui sa facem acte aditionale de modificare a denumirii functiei.... iar cand vor introduce noul COR in Revisal 5 sa actualizam COR urile.....
"daca nu aveti ce face va dam noi de lucru"#-oX-(
Si pana la urma cei care acum fac Revisalul in acest moment ce functii trebuie sa treaca ..Cele din COR vechi sau cele din Cor nou ????Cred ca trebuie sa le treaca pe cele noi..doar ca manual...cautat,gasit...
Sa stiti ca am sa va mai solicit raspuns la intrebari.Foarte la obiect raspundeti.Multumesc mult .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De când s-a schimbat codurile cor ? bună ziua ! colegul de ... oanaportar oanaportar de când s-a schimbat Codurile COR ? Bună ziua ! Colegul de la Resurse Umane mi-a arătat un document eliberat de o unitate în care s-a scris că: în ... (vezi toată discuția)
Noul cor - act aditional apetra apetra Prin Ordinul 1832/2011 s-a facut o recodificare a tuturor COR. Actualizam in aplicatia REVISAL, schimbam fisele de post. Este necesar act aditional pentru toti ... (vezi toată discuția)
Cod cor consilier juridic ContSters114803 ContSters114803 buna ziua, am o problema : recent am absolvit facultatea de drept si seful meu vrea sa ma incadreze consilier juridic.B-) toate bune pana aici, am facut ... (vezi toată discuția)