Buna ziua, am nevoie de un sfat profesionist din partea dvs.
Situatia este urmatoarea:
- a existat un contract de prestari servicii, intre mine ca firma prestatoare, si o alta ca beneficiar, timp de 1 an de zile, incheiat in noiembrie 2010.
- firma beneficiara este restanta la plata ultimelor trei facturi (septembrie, octombrie si noiembrie 2010).
- initial, platile se faceau prin transfer bancar sau in cash.
- La un moment dat, am agreat ca platile sa se faca prin Bilete la Ordin, semnate si care acopereau suma intreaga in plati esalonate. Biletele la Ordin au fost refuzate de banca de fiecare data, in perioada februarie-martie 2011.
- Pasul urmator a fost ca, in luna martie/ aprilie 2011, firma beneficiar sa imi trimita un angajament de plata, pentru acoperirea sumelor restante. Mi l-au trimis, dar nici una din platile trecute in document nu au fost facute.
- In prezent, firma beneficiar refuza sau amana - pe diverse motive - sa faca orice plata. Discutiile amiabile cu directoarea de marketing si directorul financiar nu duc decat la alte amanari, care evident nu mai sunt credibile.
Exista posibilitatea de a depune un dosar de frauda la politie, numindu-l acolo pe administratorul firmei respective?
Cum se procedeaza in cazul in care doresc sa apelez la o firma de recuperare creante?
Caut o solutie legala, dar care sa ma ajute sa finalizez in cel mai scurt timo situatia (stiu ca daca ii aduc in instanta mai dureaza cel putin un an).
Salut, se investesc cu titlu executoriu biletele refuzate,se pune secchestru asigurator pe bunurile firmei debitoare si pe conturi .Daca sunteti rapid rezolvati in termen mai scurt,asta in cazul in care aveti ce recupera.Un avocat bun n-ar strica.B-)Succes
Leasing
curtayns
Salutare!
Doresc sa achizitionez o masina in leasing pe firma fratelui meu.
Deoarece dau avans 50% mi s-a spus ca nu mai este nevoie sa prezint bilantul ... (vezi toată discuția)