avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare raporturi de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare raporturi de munca

Buna ziua.

Am nevoie de o lamurire la urmatoarea intrebare: de cand cu introducerea sistemului nou REVISAL, in cazul in care un angajat isi prezinta demisia, la sfarsitul implinirii termenului de preaviz, mai este necesara inregistrarea la ITM a deciziei de incetare a raporturilor de munca? Vreau sa ma asigur ca toate actele sunt depuse cand trebuie si unde trebuie.
De aceea, as vrea sa stiu exact care sunt actele care trebuie intocmite cu aceasta ocazie, ce acte trebuie sa ramana la angajator, ce acte la salariat (pe langa un exemplar al instiintarii cu privire la demisie cu numar de inregistrare pe el si cu semnatura celui caruia i se adreseaza cum ca a luat la cunostinta de continut la data de..., precum si de adeverinta de vechime in munca), si ce acte trebuie depuse la ITM sau prin REVISAL. Sper ca m-am facut corect inteleasa.

Va multumesc si astept cu interes raspunsurile dumneavoastra.

O zi frumoasa tuturor!
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 14:45, 14 Septembrie 2011
Buna ziua !
La ITM nu mai trebuie depusa decat aplicatia REVISAL cu modificarea respectiva , respectiv incetarea CIM . Toate documentele (decizie incetare cim, demisie , preaviz , cu semnatura de luare la cunostinta) le veti atasa la dosarul personal al salariatului respectiv pe care il veti pastra la sediul societatii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizia de incetare roska roska [b]Buna ziua, Am si eu o intrebare catre Dumneavoastra. Preavizul meu de 15 zile a expirat si contractul de munca mi-a fost inchis cu inceputul luni ... (vezi toată discuția)
Inregistrare incetare cim in revisal danmarianpopescu danmarianpopescu Buna seara, Un angajat a prezentat demisia pe 3 ianuarie. Perioada de preaviz a fost de 7 zile, cu acceptul meu. Cei care se ocupa de contractele de munca ... (vezi toată discuția)
Demisie........ajutor!!! adriana_elena adriana_elena Buna ziua.Lucrez la un SRL dar eu nu am semnat nici un contract.Am fost la ITM sa vad daca este inregistrat iar cei de acolo mi-au zis ca este inregistrat.Deci ... (vezi toată discuția)