avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Pot trimite SMS-uri publicitare?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Pot trimite SMS-uri publicitare?

Buna ziua,

Mi-am deschis recent un birou de credite si as vrea sa ma fac cunoscut. Pe langa alte metode de publicitate, este legal sa trimit SMS-uri numerelor de telefon pe care le gasesc in ziarul local de anunturi? Adica, daca cineva va face o plangere, ar avea castig de cauza?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 16:18, 14 Septembrie 2011
dim moment ce si altii isi fac publicitate prin aceasta metoda, nu vad de ce nu este legal.
Daca imi trimiteti mie va reclam pentru mesaje publicitare nesolicitate. Cititi Legea 365/2002

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare despre numerele de telefon publice de pe site-urile mari de anunturi h121 h121 Buna ziua! Daca ma poate lamuri si pe mine cineva, as fi foarte recunoscator. Daca sa zicem as vrea sa fac un site de anunturi nisat, pe o anumita categorie, ... (vezi toată discuția)
Am o idee pe care aș vrea să o testez cu firme, dar momentan ... zsmmm zsmmm Bună ziua! M-am lovit de unele limitări teoretice și m-am gândit că probabil dumneavoastră știți răspunsul. Am o idee pe care aș dori să o ... (vezi toată discuția)
Cum trimit emailuri fara sa fiu spammer BaStan BaStan Buna ziua,ma numesc Bogdan.De curand am realizat un site mai exact [EDITAT] in care prezint cum se poate realiza /castiga bani pe internet.In lista mea de ... (vezi toată discuția)