avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cite amanari poate avea un proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cite amanari poate avea un proces

Am si eu o problema am un proces pe rol si fosta sotie si avocatul acesteia invoca diferite motive sa amine procesul .De cite ori au acest drept si cum se poate cere judecarea in lipsa?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:17, 14 Septembrie 2011
De cate ori apreciaza judecatorul...Avocatul dvs se poate opune , dar trebuie motive juridice
depinde de complexitatea dosarului
Daca este proces civil,solicitati prin cerere scrisa adresata instantei de judecata judecarea cauzei si in lipsa dvs.in temeiul art 242 alin.2 Cod Procedura civila.
Da, nu exista un numar minim sau maxim de termene.
In functie de motivele amanarii se tot poate amana.
Instantele nu amana aiurea procesele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ancheta sociala sorina dobrican sorina dobrican buna seara, se poate ca procuroru intr_un proces penal referitor la trafic de droguri sa ceara aminarea procesului ca lipsa de procedura pentru ca nu este ... (vezi toată discuția)
Amanare bogdan77m bogdan77m Care sunt motivele pentru care m-as putea impotrivii cererii de amanare intrucat avocatul celeilalte parti nu se poate prezenta pentru ca nu se afla in ... (vezi toată discuția)
Aminarea pronuntarii Anca Puma Anca Puma As dori sa stiu, daca este normal ca intr-un proces civil, sa se amine pronuntarea de cel putin 3 ori, si pina la urma, de cite ori se poate amina din punct de ... (vezi toată discuția)