avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... urgenta ajutor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

urgenta ajutor

astazi am avut prima infatisare la tribunal ptr oordonanta presedentiala dar am nimerit la judecatorie unde am stat panala 14 30.nu sant umblat dar infatisarea mea era la 11 30 la tribnunal.am stat din nestiinta la judecatorie crezand ca acolo are loc infatisarea mea ,asa ca am ratat ,ce pot sa fac pt. ca este f. important. o sa se interpreteze ca nu m-am prezentat mai ales ca nu am un avocat din cauze financiare.
Cel mai recent răspuns: cucu_bau , utilizator 16:25, 14 Septembrie 2011
Da, o sa se interpreteze ca nu v-ati prezentat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minori smmg smmg buna ziua am o cunostinta care este in proces de divort cu sotia.au impreuna o fetita de 11 ani.ultima infatisare a fost solutionata astfel: copilul a fost ... (vezi toată discuția)
Dosar judecat la alta sala decat cea anuntata. urgent !! MJJ MJJ Buna ziua. Va rog mult sa ma ajutati cu niste sfaturi in urmatoarea problema : O cunostinta de a mea este acuzata de talharie (a smuls un lantiosr de aur de ... (vezi toată discuția)
Custodie si pensie alimentara Flo123 Flo123 Divortat, sentinta definitiva si irevocabila, fetita a ramas la mama, eu platesc pensie alimentara. Dupa un an, fetita s-a mutat la mine, mama ei a plecat in ... (vezi toată discuția)