buna ziua
am o cunostinta care este in proces de divort cu sotia.au impreuna o fetita de 11 ani.ultima infatisare a fost solutionata astfel: copilul a fost incredintat mamei,sotul urmand sa plateasca pensie de intretinere pana la majorat.cu recurs in 30 zile. sotul vrea sa introduca recursul. are sanse de castig? mentionez ca: mama a plecat de acasa, a parasit caminul de 4 luni,nu a vazut fetita in tot acest timp,nu a cautat-o, fetita vrea sa ramana la tatal ei, a fost audiata si asa a cerut, mama nu are un domicilui stabil si nici resurse fin suficiente ptr a o creste.ancheta sociala s-a efectuat numai la domiciliul sotului,si nu al mamei.sunt multe intrebari in acest proces,unul dintre ele ar fi de ce nu i s-a acordat sotului un program de vizita ptr fetita? de ce ancheta sociala s-a efectuat numai la tata? ce pasi trebuie sa faca tatal acum? are sanse de castig?
Tatal are sanse de castig...mai ales daca si fetita doreste sa ramana cu el. Din ceea ce spuneti, am tras concluzia ca sotul s-a aparat singur in acest dosar.
Sfatuiesc sa contacteze un avocat care stie cum sa-l ajute si sa aiba castig de cauza. Succes.
Daca aceasta este situatia reala, tatal sa faca apel si ii va fi incredintata cu siguranta fetita, cu atat mai mult cu cat lipseste o ancheta sociala la domiciliul mamei, iar aceasta nu este prezenta.cu atat mai mult cu cat si fetita isi doreste acest lucru.Sprijinul unui avocat v-ar da mai multa incredere si sorti de izbanda.
cunosteti, in acest sens, un avocat bun in orasul videle?
pentru ca la videle are domiciliul tatal fetitei
procesul s-a tinut la judecatoria videle, acum se tine la alexandria
sau un avocat specializat in divorturi cu minori , din bucuresti? cu toate ca ar trebui achitate si deplasarile la alexandria , nu? ar fi mai scump.
sau poate chiar din alexandria?
poate ma ajuta cineva in acest sens
va multumim tuturor
v-am mai rapsuns la intrebarea asta . sansele sunt de partea sotului daca situatia prezentata de dvs este cea reala . tb sa faca neaparat recurs si sa-l motiveze in termenul legal de 30 de zile .
eu sunt din bucuresti , insa o posibila deplasare mea in orasul videle la cele cateva termene cares e vor acorda , ar creste substantial onorariul meu .
va recomand sa angajati un avocat din acel oras. insa urgent .
daca nu , puteti angaja un avocat de ex doar ca sa va redacteze recursul si motivele de recurs si sa va sfatuiasaca pe parcursul procesului ce anume trebuie sa faceti .
in acest caz veti palti doar onorariul de redactare si consultare juridica . ( av stancu alina [EDITAT] )
Custodie
roly25
Este normal/legal ca tatal sa castige un minor - fetita, in varsta de 6 ani, pe baza acuzatiei de labilitate psihica asupra mamei, fara a aduce probe in proces ... (vezi toată discuția)
Informatie divort
vinovat
buna, ma numesc florin si am niste nelamuriri.
Daca sotia inainteaza cererea de divort si eu nu sunt de gasit la adresa din buletin poate sa castige , fara ... (vezi toată discuția)