Este normal/legal ca tatal sa castige un minor - fetita, in varsta de 6 ani, pe baza acuzatiei de labilitate psihica asupra mamei, fara a aduce probe in proces cu care sa argumenteze acuzatia?
Este doar o incercare "frumoasa", dar care trebuie si dovedita.
Oricum banuiesc ca nu exista si o hotarare definitiva in acest caz, nu?
Este recurs efectuat si castigat de tata pe baza acestei acuzatii neprobate "labilitate psihica a mamei". Urmeaza sa se judece recursul mamei. Ce sanse sunt sa castige mama in acest caz? Ce ar trebui ea sa faca?
Este recurs efectuat si castigat de tata pe baza acestei acuzatii neprobate "labilitate psihica a mamei". Urmeaza sa se judece recursul mamei. Ce sanse sunt sa castige mama in acest caz? Ce ar trebui ea sa faca?
In acest dosar nu sa cerut nici-un inscris de pilda exeprtiza de specialitate, eventualele acte de internare, ce se intimpla in procesul asta, aveti aparator. Reveniti VA rog cu date ca este vorba de niste abuzuri grosolane, dacA nu aveti posibiltati MATERIALE PENTRU APARATOR adresati-va direct la APADOR, CU SIGURANTA VA AJUTA EI.
NU s-a cerut in proces nici o dovada medicala si nici un fel de alt inscris. Tocmai am schimbat aparatorul pentru ca mi s-a parut inacceptabil ca vechiul avocat sa piarda un astfel de proces. Este un abuz clar, imi este teama de recursul ce va urma pentru ca asa cum am pierdut o data neintemeiat se mai poate intampla, nu?
Divort cu minori
smmg
buna ziua
am o cunostinta care este in proces de divort cu sotia.au impreuna o fetita de 11 ani.ultima infatisare a fost solutionata astfel: copilul a fost ... (vezi toată discuția)
Adoptie
tatianato
Buna seara! In cazul unei familii care a adoptat un copil,acesta este trecut in acte in regula intre timp parintii divorteaza.Se stabileste domicilui minor la ... (vezi toată discuția)