Buna ziua, in urma cu ~ o luna sm avut o mica altercatie cu o persoana (am fost lovit - un picior in spate destul de tare dar nimic grav). Am scos certificat medico-legal (in care se atesta ca am mici leziuni ce ,pot data din data respectiva, dar nu am ingrijire medicala, dupa cum am spus am fost doar strans de gat si lovit, pe langa injuraturi si amenintari), am un martor care a fost cu mine in momentul intamplarii evenimentului. Initial au fost si inregistrari video care sunt 99% sigur ca au fost sterse (doar nu a fost prost sa le lase prs. in culpa avea/are acces la inregistrari (doar ca nu prea pot dovedii, oficial serverul pe care se salveaza e securizat, practic intra in el si un copil de 5 ani daca vrea)). Agresorul are 2 martori (unul sunt 100% sigur ca zice ca el al doilea nu stiu dar presupun ca da).
Initial am depus plangere la politie, dar mi-am dat seama ca tipul e mult prea prost pt. a purta un proces cu el din gainarii. Mi-am retras plangerea de la politie zilele astea dupa cum spuneam chiar nu am timp si nimic de castigat (fara spitalizare nu iau bani de pe el,+ ca nici nu ma interesa asta voiam doar sa se aleaga cu un dosar penal pt ca chiar ar merita unul). Tipul m-a sunat cu niste sf-uri zicandu-mi cum ca el nu m-a lovit, si ca ii e in pericol serviciul (e agent de paza) daca incepe procesul, iar daca si-l va pierde ma va da el in judecata de "calomnie". Acest fapt a avut prea putin efect asupra mea, motivul pt. care mi-am retras plangerea a fost ca chiar nu am timp de judecata cu un om cu IQ-ul prea mic (macar de ii dadea natura muschi sa compenseze dar din pacate nici atat, daca nu era blindat tot cu baston, sprei paralizant + caine ) cred ca il bateam pana si eu (e mic de inaltime si nu e musculos deloc). Intrebarea mea e urmatoarea: Tinand cont ca are un martor in plus, tinand cont ca eu am certificat medico legal
si un martor, probele video 99% au fost sterse (erau foarte relevante in ele se vedea clar ca el loveste neprovocat (nici macar nu i-am spus nimic decat cateva remacari ironice (nu insulte) la comportamentul lui dupa ce m-a amenintat si insultat)), tinand cont ca mi-am retras plangerea, ma poate da in judecata de calomnie (tipul din pacate chiar il cred atat de prost la propriu nu stiu cum respira)? Ideea e nu ca mi-e frica atat ca pierd (totusi certificatul medico legal + martorul meu trebuie sa valoreze la ceva) ci mai mult ca nu am timp de proces lucrez+masterat+o a doua facultate. Chiar nu am timp sa ma judec cu un "caveman" dintr-o prostie (desi prostia e din partea lui).
Cel mai recent răspuns:
Radu Gabrian , Mediator
01:54, 15 Septembrie 2011