avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită pot salva imobilul de la executare ?
Discuție deschisă în Executare silită

pot salva imobilul de la executare ?

din cauza neplati unor rate la o banca ,am anuns in executare silita cu o banca asupra unui imobil, creditul a fost unul de nevoi pers. fara ipoteca sau garanti, aceasta executare dureaza de 10 luni caz in care nu sa gasit cumparatori, suma totala fiind de 3000 euro, intre timp au am platit suma de 1800euro , daca as face o contestatie in instanta la executare , as avea cistig de cauza sau ar mai scadea aceasta suma , si instanta ar putea hotari un termen de minim 6 suni in care eu sa achit suma ramasa, iar in acest timp sa nu se mai tima licitati de vinzare de catre executor?? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Dana Oancea , Consilier juridic 08:23, 15 Septembrie 2011
Motive de contestatie nu aveti si chiar daca aveati ati depasit termenul. Puteti sa faceti acea intelegere la executor. Luati legatura cu el si faceti un inscris prin care va obligati sa platiti suma in 6 luni in rate sau cum doriti dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita contestatie la adjudecare ContSters250741 ContSters250741 Buna !am imprumutat de la o pers fizica suma de 3000 E ,nu am putut sa-i restitui si a urmat procesul in urma caruia am fost anuntat cu executarea silita a ... (vezi toată discuția)
Cu se face executarea silită a unui imobil ipotecat (achiziționat ... mbs90131 mbs90131 Cu se face executarea silită a unui imobil ipotecat (achiziționat prin programul \"prima casă\") de către un creditor personal? În condițiile în care ... (vezi toată discuția)
Partaj la multi ani dupa divort, posibilitate executare silita ioanasafta ioanasafta Buna ziua .am si eu o rugaminte vreau sa stiu cateva detalii despre partaj si problemele pe care le am . Eu si fostul meu sot am divortat in anul 2009 ,la ... (vezi toată discuția)